• Articole recente

  • Top al articolelor

  • Arhive

  • Anunțuri

Un alt…EU

Motto: Looking back at my life until now, I regret…NONE.

Nu am sa zic aici si acum nimic despre trecut. Mi-e mai la indemana sa vorbesc despre cum cred ca trebuie solutionata o problema: simplu si transat. De ce? Pentru ca nu poti impaca si capra si varza, desi sistemul democratic te lasa cu aceasta impresie. Cred ca as starni o polemica daca as merge pe afirmatia ca dreptatea e de partea celui care si-o face. Dar, inainte ca societatea sa isi asume responsabilitatea de a iti face tie dreptate trebuie sa iei lucrurile in propriile maini, nu? Fara doar si poate simt nevoia sa spun ca de mine nu voi scapa niciodata si ca singurul cu care trebuie sa ma impac sunt eu. Cei care sunt alaturi de mine…bucurati-va ca nu sunteti de cealalta parte. cine e impotriva mea porneste un “razboi” in care resursele mele devin nelimitate. Si chiar daca se va intampla sa gresesc…ha!…nu uitati ca am sa ma intorc si am sa termini ceea ce voi doar ati inceput. Fac parte din acea categorie de care trebuie sa te feresti pentru ca nu am nimic de pierdut, joc pe toate cartile si cu ele pe fata…asa ca eschiva nu prea o sa te ajute.

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. Personal te cunosc foarte putin, insa mi se pare improbabil ca o persoana de 21 de ani cu familia alaturi si care in mod sigur nu a fost lovita de greutati de nesuportat sa poata afirma ca nu are NIMIC DE PIERDUT IN VIATZA.

  2. Intr-adevar poate am radicalizat situatia…dar da-mi voie sa repet ceea ce ai spus chiar tu…nu ma cunosti si nici eu nu te cunosc pe tine insa mai departe de mine nu am cum sa trec lucrurile care mi s-au intamplat poate tie ti s-ar parea „usor de digerat” insa pt mine toate aceste elemente mi-au lasat un gust amar asa ca modul putin cam rece de a privi oamenii mi se pare cel putin justificat. E alegerea ta sa fii cum vrei si sa judeci oamenii cum vrei nu am sa te opresc sa faci asta dar pe aceeasi tonalitate da-mi si mie voie sa fiu cel putin sceptic asupra „binevointei” celor din jur.

  3. […] 3. În toată tensiunea din camera de aşteptare (unii păreau că aşteptau să intre la scaunul electric nu la interviu) pe noi ne interesa cum ne stă părul (pe unii dintre noi cel puţin, unii din noi nu prea aveau – uită-te la profilul lui Ionuţ!). […]

  4. cea mai potrivita atitudine.si nu cred ca e vorba de o radicalizare a situatiei.ba chiar mai mult nu cred ca trebuie sa treci neaparat prin vaaai niste incercari care te marcheaza pe viata si atunci decizi ca nu ai nimic de pierdut.momentan,daca vrei sa traiesti in termenii propriei constiinte in tara tuturor posibilitatilor/sau in tara unde nimic nu e imposibil(romania), asta este atitudinea cea mai potrivita.esti la fel de iritat si determinat sa schimbi ceva , in aceeasi masura in care unele lucruri nu te mai ating si le tratezi cu indiferenta si ironie.altfel clar nu poti sa rezisti.o iei razna prin campuri de ciuperci…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: